– Vi er motiverte til å vise at vi er de viktige i hovedstaden.

Thomas Partey og Vitolo snakket med Cadena Cope i forkant av lørdagens El Derbi Madrileño. Her får du noen utdrag fra det:

Thomas Partey: “Alle vet hvor viktig disse kampene er for fansen og for spillerne. Det og å vise at det er vi som er de viktigste i hovedstaten er det som motiverer deg til å gjøre en bra kamp. Fansen støtter oss kampen gjennom og dette er noe som gir oss mer motivasjon i hver eneste situasjon på hjemmebane.

“Personlig så har de nye overrasket meg veldig, de har kommet inn sterkt og jobber veldig bra. På banen så ser vi hva hver og en av de er gode for men det er noen som har vist seg sterkere enn andre.”

Svarer på et spørsmål om hans favorittmål: “Alle mål er viktige. Det er vanskelig å finne et mål som er viktigere enn de andre, men jeg fokuserer mest på målene som har gitt poeng til klubben.

Vitolo: Han opplever nå sin beste tid som Atlético Madrid-spiller og er veldig lysten på å la det fortsette. Nå smiler endelig Vitolo igjen ..

“De to andre årene har jeg nesten ikke hatt noe kontinuitet grunnet skader og jeg har ikke vært på mitt nivå, men takk Gud for sesongoppkjøringen jeg har hatt, og jeg har nå begynt å respektere skadene. Jeg er veldig lysten på å fortsette å bevise at jeg har en plass i Atlético sin ellever. Da jeg kom hit ønsket jeg å bli viktig, og forhåpentligvis kan jeg nå klare det.”

Om derbyet: Når du er ute og går og møter fans gjennom en derbyuke, viser de deg hvor mye disse kampoene betyr og at du må vinne. Da, gjennom uken, blir du motivert og forhåpentligvis kan du i kampen levere opp til forventningene som supporterne har til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *