Trippier: – Det er ingen bedre å lære fra enn Cholo

Etter en fin start i Atlético Madrid har Kieran Trippier virkelig blitt en favoritt hos de aller fleste atléticos.

Men det var mange som var skeptiske da Kieran Trippier ble hentet inn, som første engelskmann på 35 år i klubben! Syv serierunder senere er derimot ståa en helt annen, og Trippier har snakket med BT Sport om valget, samt hans første tid som Atlético Madrid-spiller:

“Jeg var veldig spent da jeg først signerte. Selvfølgelig, jeg visste mye om Atlético etter å ha sett dem i flere år, og trenerapparatet ledet av Cholo, du kan se fra utsiden hvor hardt spillerne jobber for dem, og jeg ønsket å være en del av dette. Jeg har likt denne perioden og forhåpentligvis vil det fortsette slik.”

Trippier snakket om hvordan det var for en engelskmann å reise til utlandet og lære et helt nytt språk og en ny kultur, og hvor viktig dette var for han: “Jeg kunne ikke mye spansk da jeg kom hit, men tre økter i uka med totimers-økter hjelper. Jeg er litt stolt over meg selv å kunne si at jeg kan mange flere ord nå enn da jeg kom hit. Dette er det første jeg ønsker å gjøre, å kunne snakke spansk, og kommunisere med mine lagkamerater og alle rundt Atlético.”

Hvorfor han valgte å dra fra England: “Jeg har alltid ønsket å spille i utlandet for å oppleve noe nytt, og tiden var inne for det nå. Det var en fin mulighet til å komme til en så stor klubb og spille Champions League-fotball med disse spillerne. Det er en fantastisk klubb og jeg har sett hvor nære alle er hverandre i Atlético og jeg er glad for å være en del av dette.”

Hvorfor han signerte for klubben: “Jeg har sett Atlético i Champions League i løpet av årene og noen ganger La Liga. Spillerne, og Cholo, en trener i verdensklasse, alle vet det, og å lære fra han og å spille for han. Jeg sa flere ganger forrige år i ulike intervju at jeg måtte forbedre mitt forsvarsspill og det er ingen bedre person til å lære fra enn Cholo. Da Atlético først var interessert trengte jeg ikke tenke to ganger, så da jeg snakket med folk i Tottenham om muligheten for å spille i Atlético, hoppet jeg rett på det.”

Om Diego Simeone og lidenskapen som Atlético Madrid har: “Du kan se lidenskapen, feiringen på utlikningsmålet mot Juventus, det er sykt. Du kan se før kamper hvor konsentrert Cholo er, på treningsfeltet, kravene, ikke fra Cholo, men fra hele apparatet. Alt er så profesjonelt og du ser vinnermentaliteten, det kan du også se det fra utsiden. Du ser lidenskapen som er det viktigste. Lidenskapen er utrolig, fra sikkerhetsvaktene, kokkene, det er så mye lidenskap, og du ser hva dette betyr for folket her. Jeg skal gjøre alt jeg kan for Atlético.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *