Vår beste signering på venstreback

I går debuterte Manu Sánchez for førstelaget, 20 år gammel, fra start under seieren mot Osasuna.

– Jeg var nervøs og emosjonell før jeg gikk utpå banen. Jeg spiller med mine idoler og det har vært uforglemmelig, sa debutanten etter hans første kamp med klubben han kom til i 2014. Manu spilte totalt 62 minutter før han ble erstattet av Héctor Herrera, mye grunnet et tidlig gult kort i den første omgangen.

Manu Sánchez gjorde sakene sine meget bra og imponerte også Cholo i fraværet av Renan Lodi som har virkelig levert sakene denne sesongen.

– Jeg elsket han sa Simeone, før han fortsatte:

– Det er ikke enkelt. Han er ung, utvikler seg og har jobbet med oss mye. Han må fortsette og i dag var et viktig øyeblikk for hans karriere.

Uventet debut

Det var ingen selvfølge at Manu Sánchez skulle få sin debut fra start. Saúl har blitt brukt mye i den posisjonen den siste tiden, og Mario Hermoso var også et annet alternativ med Giménez tilbake i midtforsvaret.

Venstrebacken fikk kun timer før kamp vite at han skulle starte denne kampen og etter rapportene, skal Simeone ha bedt han om å skru av telefonen for å fjerne presset fra unggutten.

Manu Sánchez imponerte Atlético Madrid-fansen med gode og offensive bidrag hvor han kom til flere gode innleggsforsøk som lyktes.

Manu har en kontrakt som utløper i 2023. Den ble forlenget i august denne sommeren.

Har Atlético Madrid funnet den venstrebacken som bør hentes i januar? Hva synes du om akademispilleren? Bruk kommentarfeltet i artikkelen!