Connect with us

Informasjon

Velkommen til vår nye nettside!

Published

on

Ventetiden er endelig over og vi kan med stolthet og enorm glede presentere vår nye nettside etter hardt arbeid den siste uka! Dette er et stort steg i riktig retning for oss alle som er glade i Atlético Madrid, og vi gleder oss til å fortsette utviklingen sammen med dere.

Forza Atleti!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Informasjon

Hold av datoen – Atlético Madrid spiller storkamp i Norge

Published

on

30. juli klokken 14.00 møtes Atlético Madrid til treningskamp på Ullevaal Stadion i det som blir første gang Atlético kommer på besøk til Norge for å spille en treningskamp.

Det er ventet at begge lag kommer til å stille med sterke lag siden det er tett opp mot seriestarten, og det er bare å glede seg til en fotballfest mot laget Atlético Madrid slo ut av åttedelsfinalen i Champions League i årets sesong.

– Vi i ProUnite er stolte og ydmyke over igjen å få arrangere en kamp av dette formatet. Manchester United, kanskje verdens sterkeste merkevare innen klubbfotballen, møter Atlético de Madrid på Ullevaal Stadion – et Atlético som senest i fjor vant La Liga og var i CL finalen både i 2014 og 2016.

– Utover et møte mellom verdensstjerner som David de Gea, Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo mot Jan Oblak, Antoine Griezmann og João Félix på banen, så blir det aktiviteter utenfor stadion opp til kampstart. Etter et tett og godt samarbeid med supporterklubben håper vi dagen vil inneholde noe både for liten og stor. I og med at kampen spilles tidlig på ettermiddagen har vi kalt kampen for «Supporters Day». Vi gleder oss endelig til å kunne gjennomføre et slikt arrangement etter noen år med pandemi. Selv om dette nå er offentlig, så gjenstår det mye planlegging og mange detaljer skal fortsatt på plass. Men vi lover at vi skal være klare til å ta imot alle på Ullevaal Stadion lørdag 30. juli. Vel møtt til fotballfest, sier Sjur Mørk til atleticomadrid.no, administrerende direktør i ProUnite, som arrangerer denne kampen.

Fredag klokken 10 åpner et lukket billettsalg for Manchester United-supportere, men det vil også være mulig å få tak i billetter via vår supporterklubb som har en avtale med arrangøren.

Ta kontakt om du ønsker billetter – forhåpentligvis får vi samlet en god gjeng her.

Mandag vil også det offisielle billettsalget, åpne.

Continue Reading

Informasjon

Spillerbørs: Chelsea (B)

Published

on

En skuffende exit i Champions League mot en motstander som var veldig mye bedre over to kamper. Her er vår spillerbørs fra kampen:


Jan Oblak (6): Gjør et par gode redninger og er nære på å ta det første målet. En god kamp fra sisteskansen totalt sett og kan ikke klandres for noe.

Kieran Trippier (4): Ikke i nærheten av sin beste form og gjør et par småfeil som fører til kontringen på 1-0. Mangler mye på linken med Llorente i de minuttene han fikk i dag.
Stefan Savic (5): Blir utvist for noe som undertegnede ikke mener er rødt kort. Kan ikke klandres for målene og er en av de som står fram i kampen.
José María Giménez (4): Vært slurvete siden han kom tilbake og klarer ikke å holde hodet kaldt i flere situasjoner. Ser ut som timingen er litt feil i situasjoner.
Renan Lodi (4): Henger ikke med bakover og skaper lite fremover. Mye av det samme som vi har sett lenge for Lodi.

Marcos Llorente (5): Jobber iherdig og er en av få som klarer å matche temposterke Chelsea-spillere til tider. Klarer dog ikke å gjøre noen nevneverdig forskjell.
Koke (4): Sliter fælt sammen med Saúl på midten i en kamp hvor de blir dominert av Kanté og Kovacic. Virker stresset av dette og klarer ikke å være presis nok når han først får tid.
Saúl Ñíguez (3): Banens klart svakeste mann og det har dessverre vært slik en stund. Han er ikke presis nok og han er heller ikke en fare offensivt. Evner ikke å dekke opp for det som kommer fra Chelsea.
Yannick Carrasco (4): En av hans svakere kamper på lenge noe som kanskje kommer på grunn av en “ny” rolle som han ikke har spilt i like stor grad som før. Kunne fått straffe på 0-0, men klarer ikke skape stort utenom det han heller.

João Félix (6): Atléticos beste utespiller. En av få som evner å ta ned ball og komme seg unna presset fra Chelsea. Positiv holdning noe som lover bra for tiden som kommer.
Luis Suárez (4): Lite å jobbe med ettersom laget ble presset hardt bakover i banen. Passet definitivt ikke inn i kampbildet som var og var tydelig frustrert.

Continue Reading

Informasjon

Offisielt! Álvaro Morata til Juventus

Published

on

Etter et par hektiske dager så fikk vi i går vite at Álvaro Morata trolig hadde spilt sin siste kamp for Atlético Madrid for denne gang.

Spanjolen går til Juventus på utlån den kommende sesongen og skal også ha blitt enige med de om å signere en fireårskontrakt fra og med neste sommer. Utlånet koster Juventus 10 millioner euro og de skal ha en kjøpsklausul på 45 millioner euro. Det sies at det skal være muligheter for å låne han ett år til hvis den italienske storklubben ønsker det. Hvis dette skjer vil det koste klubben 10 millioner euro til.

Morata spilte 61 kamper for klubben og noterte seg for 22 mål og vil nok best huskes for målet hans på Anfield tidligere i år!

Continue Reading

TABELLEN

Trending