Connect with us

Informasjon

Velkommen til vår nye nettside!

Published

on

Ventetiden er endelig over og vi kan med stolthet og enorm glede presentere vår nye nettside etter hardt arbeid den siste uka! Dette er et stort steg i riktig retning for oss alle som er glade i Atlético Madrid, og vi gleder oss til å fortsette utviklingen sammen med dere.

Forza Atleti!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Informasjon

Spillerbørs: Chelsea (B)

Published

on

En skuffende exit i Champions League mot en motstander som var veldig mye bedre over to kamper. Her er vår spillerbørs fra kampen:


Jan Oblak (6): Gjør et par gode redninger og er nære på å ta det første målet. En god kamp fra sisteskansen totalt sett og kan ikke klandres for noe.

Kieran Trippier (4): Ikke i nærheten av sin beste form og gjør et par småfeil som fører til kontringen på 1-0. Mangler mye på linken med Llorente i de minuttene han fikk i dag.
Stefan Savic (5): Blir utvist for noe som undertegnede ikke mener er rødt kort. Kan ikke klandres for målene og er en av de som står fram i kampen.
José María Giménez (4): Vært slurvete siden han kom tilbake og klarer ikke å holde hodet kaldt i flere situasjoner. Ser ut som timingen er litt feil i situasjoner.
Renan Lodi (4): Henger ikke med bakover og skaper lite fremover. Mye av det samme som vi har sett lenge for Lodi.

Marcos Llorente (5): Jobber iherdig og er en av få som klarer å matche temposterke Chelsea-spillere til tider. Klarer dog ikke å gjøre noen nevneverdig forskjell.
Koke (4): Sliter fælt sammen med Saúl på midten i en kamp hvor de blir dominert av Kanté og Kovacic. Virker stresset av dette og klarer ikke å være presis nok når han først får tid.
Saúl Ñíguez (3): Banens klart svakeste mann og det har dessverre vært slik en stund. Han er ikke presis nok og han er heller ikke en fare offensivt. Evner ikke å dekke opp for det som kommer fra Chelsea.
Yannick Carrasco (4): En av hans svakere kamper på lenge noe som kanskje kommer på grunn av en “ny” rolle som han ikke har spilt i like stor grad som før. Kunne fått straffe på 0-0, men klarer ikke skape stort utenom det han heller.

João Félix (6): Atléticos beste utespiller. En av få som evner å ta ned ball og komme seg unna presset fra Chelsea. Positiv holdning noe som lover bra for tiden som kommer.
Luis Suárez (4): Lite å jobbe med ettersom laget ble presset hardt bakover i banen. Passet definitivt ikke inn i kampbildet som var og var tydelig frustrert.

Continue Reading

Informasjon

Offisielt! Álvaro Morata til Juventus

Published

on

Etter et par hektiske dager så fikk vi i går vite at Álvaro Morata trolig hadde spilt sin siste kamp for Atlético Madrid for denne gang.

Spanjolen går til Juventus på utlån den kommende sesongen og skal også ha blitt enige med de om å signere en fireårskontrakt fra og med neste sommer. Utlånet koster Juventus 10 millioner euro og de skal ha en kjøpsklausul på 45 millioner euro. Det sies at det skal være muligheter for å låne han ett år til hvis den italienske storklubben ønsker det. Hvis dette skjer vil det koste klubben 10 millioner euro til.

Morata spilte 61 kamper for klubben og noterte seg for 22 mål og vil nok best huskes for målet hans på Anfield tidligere i år!

Continue Reading

Informasjon

Overgangsmarkedet: Suárez inn, Morata ut?

Published

on

Det har vært usedvanlig stille rundt Atlético Madrid i dette overgangsmarkedet. Mye av dette skyldes mangelen på penger og lite interesse på egne spillere. Men nå ser det ut til at det blir mye aktivitet de neste dagene.

I dag (21.09) tok ryktene virkelig av. Det kom tidlig fra Mundo Deportivo at Luis Suárez var enig med Atlético Madrid om de personlige detaljene rundt og at det nå var to ting som måtte skje: Diego Costa måtte forlate klubben og Barcelona måtte bli enige med Luis Suárez om å terminere kontrakten. Sistnevnte ser nå ut til å være i boks. Det ser derimot nå ut til at Morata kan være aktuell (og nære) en exit til gamleklubben Juventus. Denne avtalen vil være et lån (10 millioner euro) med en kjøpsklausul på 45 millioner euro. (Di Marzio, Deportes Cuatro) Dette er noe Morata og hans partner ønsker.

Dette utlånet kombinert med at i følge Cadena Copa skal Suárez være villig til å gå ned i lønn skal kunne gjøre plass til Uruguayaneren, ettersom han vil komme “gratis” fra Barcelona. Men det hele stopper ikke der, Diego Costa skal fortsatt være aktuell for en overgang. Hvis dette skjer skal en hel rekke spisser være aktuell for klubben:

  • Luis Suárez (fra Watford): spilte for Real Zaragoza forrige sesong.
  • Edinson Cavani
  • Edin Dzeko
  • Alexandre Lacazette

Lucas Torreira fra Arsenal har også blitt linket til klubben fra troverdig hold (Marca, David Vinuesa). Den sentrale midtbanespilleren skal være aktuell for klubben i form av et utlån. Dette vil nok kun være aktuelt hvis Héctor Herrera eller en annen midtbanespiller forlater klubben de enste dagene. Det vil trolig ta noen dager før vi ser noe offisielt, men det ser nå ut til at det kan skje mye de neste dagene!

Continue Reading

TABELLEN

Trending