Connect with us

Nyheter

Vi er mestere!

For ellevte gang i historien ble Atlético Madrid LaLiga-mestere lørdag etter 2-1-seieren mot Valladolid.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Og selvfølgelig måtte det være Luis Suárez som ble den store helten da han sendte Atlético Madrid i føringen etter 67 minutter – etter at Ángel Correa på magisk vis hadde utliknet ti minutter tidligere.

Laget som sjokkerte Fotball-Europa hadde gjort det igjen, og på ny hadde Diego Simeone ledet Atlético Madrid til gull – hans åttende trofé siden han overtok 23. desember 2011.

– De siste åtte årene har Barcelona vunnet LaLiga fire ganger, Real Madrid to og vi to. Nesten alltid vinner de mektigste. Men ikke alltid. Det er noen ganger at hardt arbeid betaler seg, sa Simeone under hans tale foran spillerne på restauranten utenfor Metropolitano søndag kveld.

En utfordrende sesong med en rekke tilfeller av positive koronatester, skader og Trippier sin sanksjon endte til slutt med et eventyr. Jan Oblak sin strafferedning mot Alavés, Elche sin straffebom i den fjerde siste serierunden og den utrolige snuoperasjonen mot Osasuna i den nest siste runden vil alle være øyeblikk som blir husket i lang, lang tid fra denne sesongen.

Suárez: – Jeg blir

Så hvor går veien videre nå? Luis Suárez har denne sommeren muligheten til å forlate klubben gratis, og en rekke spillere har også en usikker fremtid. Men én ting er i alle fall sikkert: Uruguayaneren blir værende.

På spørsmål fra Movistar under medaljeseremonien om han blir værende, svarte Suárez følgende:

– Ja, ja, helt sikkert.

Dermed blir sesongens toppscorer med 21 mål, som også sikret 21 poeng i LaLiga (mest av alle), værende minst ett år til når kontrakten utgår i 2022. Men også João Félix og midtstopper José María Giménez brukte anledningen til å avklare sin fremtid og fortelle at de blir værende i klubben.

En som imidlertid ikke blir værende i klubben neste sesong, er Lucas Torreira. På sin twitterkonto tar midtbanespilleren farvel med klubben slik:

“Tusen takk Atlético-familien for alt. Det har vært en virkelig stolthet å bære denne vakre drakten”.

I tillegg tyder alt på at innlånte Moussa Dembélé er ferdig i klubben. Franskmannen kom aldri ordentlig i gang etter overgangen fra Lyon i vinter grunnet korona og skadeproblemer. Ingenting tyder på at hans opsjon på 33,5 millioner euro kommer til å bli trigget.

Nyheter

Offisielt: Vitolo lånes ut

Getafe bekrefter at de har sikret seg Vitolo på lån kommende sesong.

Published

on

Foto: Ruben Albarrán / Pressinphoto / Icon Sport

Den 31 år gamle kantspilleren har virkelig ikke slått til siden overgangen fra Sevilla i 2017 verdt 35 millioner euro. Nå er det klart at han ikke spiller for Atlético Madrid kommende sesong.

Vitolo spilte totalt 15 kamper forrige sesong og hadde én målgivende pasning.

Kontrakten utløper etter årets sesong, og det aller meste tyder på at Vitolo nå har spilt sin siste kamp for klubben.

Han vil innen kort tid gjennomføre den medisinske testen med klubben og bli presentert i morgen klokken 12.

Kun Luis Suárez, Jan Oblak og Koke blant spillerne tjener mer enn Vitolo i klubben.

Continue Reading

Nyheter

João Félix opererte ankelen

Klubben bekrefter at João Félix i dag har blitt ankeloperert.

Published

on

Foto: Atlético Madrid

Operasjon var vellykket i Porto, og det var hos samme spesialisten som også opererte Virgil Van Dijk. Det portugisiske vidunderbarnet er nå ventet å være ute i opptil to måneder, men eksakt tid er ikke kjent.

Ifølge Mundo Deportivo har João Félix spilt med brudd i foten siden desember for å ikke gå glipp av tittelkampen eller EM.

Portugal og Félix ble slått ut i åttedelsfinalen av Belgia.

Continue Reading

Nyheter

– de Paúl annonseres snart

Sommerens første overgang er snart et faktum.

Published

on

Foto: Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images

“Udinese vil snart annonsere Rodrigo de Paúl sin overgang til Atlético Madrid. Den har vært klar i to uker verdt 35 millioner euro. de Paúl drar til Atleti”, skriver den anerkjente journalisten Fabrizio Romano på sin twitterkonto.

Udinese-midtbanespilleren har de siste ukene vært sterkt linket til Atlético Madrid, og Romano, Matteo Moretto og Rubén Uria er blant flere som har skrevet om Atlético Madrid-interessen.

Romano har tidligere meldt at de Paúl vil gjennomføre den medisinske testen etter Copa America, hvor de Paúl så langt har vært en viktig brikke for Argentina på deres midtbane. Det rapporteres også fra ulike medier at Saúl er på vei bort. Men ifølge Mundo Deportivo har ikke Atlético mottatt noen bud på midtbanespilleren så langt.

de Paúl har spilt 184 kamper for Udinese siden overgangen i 2016 og står med 34 scoringer og 37 målgivende pasninger, ifølge Transfermarkt. Tidligere har også AC Milan vært nevnt blant flere interesserte klubber.

Continue Reading

TABELLEN

Trending