– Vi er samlet. Det som blir sagt påvirker oss ikke.

I likhet med Diego Simeone, har Mario Hermoso snakket med pressen.

Banen

Det er sant at de har fortalt oss at banen ikke er i den beste tilstanden, men det går ikke inn på oss og hvis det påvirker oss, påvirker det begge. Vi ønsker å sette et godt trykk, vi går inn som en finale.

Begynnelsen i Atlético

Når du skal spille deg inn i et nytt lag er det aldri enkelt og hvert fall ikke i Atlético, som har mange år bak seg med arbeid, som har gjort et stort hopp og det er aldri enkelt for nye spillere som kommer og skal tilpasse seg. Det er mange lagkamerater som har hjulpet meg sammen med trenerapparatet. Vi er alle veldig viktige. Det er aldri gøy å komme inn i et lag grunnet skade, men til slutt er det derfor man er et lag og man må ta de muligheten man får når treneren trenger deg. Hver og en ser muligheten når man har den.

Tilpassingen i forsvaret

Det er sant at hvis det er en ting som har kjennetegnet Atlético, så er det fordi det er et lag som har veldig tette linjer, kanskje aller mest forsvaret og keeperen som man legger merke til, men det er hele laget. Det er forskjellige konsepter som må respekteres med tanke på hva man skal gjøre og det er mange forskjellige måter på å forsvare. Å tilpasse seg dette kan være det vanskeligste.

Startvansker og kritikk

Laget er samlet, som er det viktigste, vi har kanskje ikke vært heldige nok med tanke på resultatene, vi ser på oss selv som kravstore og vi ønsker å ta store steg, men det som sies utenfor banen påvirker oss ikke, vi vet vi må stole på arbeidet, som er det viktige.

Diego Costa

Vi vet hvor viktig Diego Costa er for oss, det er kanskje sant at Álvaro ikke hadde lykken foran mål i starten av sesongen – og nå har han det, men ikke Diego. Han er en vinner, veldig viktig for oss og en av de viktigste vi har i gruppen. Vi vet han ikke er fornøyd fordi han ønsker å score mål, men han jobber med å få det til.